Кандидатстудентски

В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS няма да бъде таксуван, но и няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Образование > Ще има оперативна програма за наука и образование от 2014 г.
Ще има оперативна програма за наука и образование от 2014 г.
Четвъртък, 10 Януари 2013 15:21

Източник: Actualno.com

Днес - 9 януари - в рамките на първото си заседание за тази година, кабинетът ще вземе решение към списъка с оперативни програми за следващия програмен период 2014-2020 г. да бъде включена още една – за наука и образование за интелигентен растеж, съобщи БГНЕС.

Водещо ведомство по нея ще бъде Министерството на образованието, младежта и науката. Основната цел на новата оперативна програма е постигането на интелигентен растеж чрез повишаване качеството на научните изследвания и образованието. С реализирането й конкретни резултати се очакват в рамките на пет приоритета – на научните изследвания и технологичното развитие, на връзката между образованието, бизнеса и трудовата заетост, образованието като фактор за социално приобщаване, образованието и ученето през целия живот, подобряване на образователната инфраструктура.
 

 
© 2020 РЕФЕРАТИ ЕООД