Кандидатстудентски

В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS няма да бъде таксуван, но и няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Образование > СУ обявява допълнителен прием
СУ обявява допълнителен прием
Понеделник, 07 Септември 2009 22:35
Източник: Actualno.com

Софийски университет “Св. Климент Охридски” обявява допълнителен прием на студенти за учебната 2009/2010 година, съобщиха от Висшето учебно заведение. В приема ще могат да участват кандидати на СУ, които не са се записали за студенти в друга специалност на Университета; кандидати на СУ, некласирани до окончателния етап на кампанията; кандидати, които не са участвали в кампанията на Университета до сега.

Допълнителният прием ще се проведе на два етапа. Първият етап вклюва подаване на документи в дните 8, 9 и 10 септември 2009 г. Документите се подават в кабинет 227 – Учебен отдел – бул. Цар Освободител № 15, Ректорат, северно крило.

Необходими документи: молба по образец; ксерокопие на дипломата за средно образование; квитанция за платена такса за участие в допълнителния прием. Таксата се заплаща в Паричен салон, ІV етаж на Ректората, северно крило.

На 11 септември ще излезе класирането. На 14 и 15 септември ще става аписването на новоприетите студенти.

Вторият етап на приема ще се състои само при наличие на незаети от първия етап места за прием.
 
© 2020 РЕФЕРАТИ ЕООД