В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS може да бъде таксуван, но няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Образование > СУ обявява допълнителен прием
СУ обявява допълнителен прием
Понеделник, 07 Септември 2009 22:35
Източник: Actualno.com

Софийски университет “Св. Климент Охридски” обявява допълнителен прием на студенти за учебната 2009/2010 година, съобщиха от Висшето учебно заведение. В приема ще могат да участват кандидати на СУ, които не са се записали за студенти в друга специалност на Университета; кандидати на СУ, некласирани до окончателния етап на кампанията; кандидати, които не са участвали в кампанията на Университета до сега.

Допълнителният прием ще се проведе на два етапа. Първият етап вклюва подаване на документи в дните 8, 9 и 10 септември 2009 г. Документите се подават в кабинет 227 – Учебен отдел – бул. Цар Освободител № 15, Ректорат, северно крило.

Необходими документи: молба по образец; ксерокопие на дипломата за средно образование; квитанция за платена такса за участие в допълнителния прием. Таксата се заплаща в Паричен салон, ІV етаж на Ректората, северно крило.

На 11 септември ще излезе класирането. На 14 и 15 септември ще става аписването на новоприетите студенти.

Вторият етап на приема ще се състои само при наличие на незаети от първия етап места за прием.
 
© 2024 referati.com