Кандидатстудентски

В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS няма да бъде таксуван, но и няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Образование > Допълнилен прием в 17 специалности в СУ
Допълнилен прием в 17 специалности в СУ
Петък, 19 Септември 2008 12:52
Източник: Actualno.com

Допълнителен прием на студенти в 17 специалности за учебната 2008/2009 година обявява от 17.09. Софийският университет "Климент Охридски", съобщиха от отдел Връзки с обществеността.
Приемът важи за кандидати в СУ, некласирани и незаписани в други специалности след окончателното класиране, а също и за кандидати, положили успешно съответните изпити в други висши училища.
Ще може да се кандидатства за специалностите Педагогика, Руска филология, Математика, Приложна математика, Математика и информатика, Статистика, Теология, Физика, Инженерна физика, Ядрена техника и ядрена енергетика, Астрофизика, метеорология и геофизика, Физика и информатика, Медицинска физика, Химия, Химия и информатика, Ядрена химия, Инженерна химия и съвременни материали.
Кандидатстването за допълнителните места може да бъде с оценки от конкурсните изпити или оценки от държавни зрелостни изпити по съответните предмети, положени през 2008 г.
Подаването на документи започна na 17.09.2008 г.  и ще продължи до 24 септември 2008 г.
 
© 2020 РЕФЕРАТИ ЕООД