Кандидатстудентски

В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS няма да бъде таксуван, но и няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Образование > Успешна международна изява на студенти от Техническия университет
Успешна международна изява на студенти от Техническия университет
Сряда, 10 Септември 2008 14:37
Източник: Actualno.com

Две четвъртокурснички от Технически университет - София, Стопански факултет, специалност "Публична администрация", Лина и Яна Стоеви представиха доклад на тема "К-правителство" на международния конкурс за студенти на тема "Световното управление: растеж и иновации 2020".
В него се разглежда управлението на знанието в една ключова област: държавата.
Докладът предизвика голям интерес сред участниците. По тяхно мнение, двете студентки постигнаха най-високо равнище на мултимедийно презентиране сред одобрените проекти.
Следващият конкурс е през 2009 г. и в края на октомври тази година ще стане известен неговия домакин.
Второто издание на международния конкурс "Световното управление: растеж и иновации 2020" (Global Governance: growth and innovation 2020) се проведе от 18 до 28 август 2008 г. в Рим, Италия и беше организиран от Университет Тор Вергата (Рим), Политехнически Университет - Торино и Фудан Университет Шанхай и с подкрепата на най-големите италиански компании.
След конкурентен подбор на представени теми за участие в конкурса бяха допуснати 85 студента от Италия, САЩ, Китай, Сингапур, Япония, Южна Корея, Виетнам, Русия, Словения, Сърбия, България, Армения.
Изявени преподаватели от цял свят и представители на бизнеса очертаха водещите иновации в световен мащаб.
В три дневни презентации, студентските екипи представиха 12 иновативни предложения с хоризонт 2020 г.
 
© 2020 РЕФЕРАТИ ЕООД