Кандидатстудентски

В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS няма да бъде таксуван, но и няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Образование > Международно изложение за образование в чужбина
Международно изложение за образование в чужбина
Неделя, 27 Януари 2008 19:19
Източник: integral.bg

Седмото международно изложение за образование в чужбина по проекта СВЕТОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ще се проведе под надслов "Кандидатстудентски салон" / Кандидатстудентски салон - прием 2008/.
Изложението ще се проведе в София и Варна.
СОФИЯ:
9 и 10 февруари 2008 г. в хотел "Хилтън"
от 10.00 до 18.00 часа. Вход свободен.
ВАРНА:
12 февруари 2008 г. в хотел "Golden Tulip"
от 10.00 до 20.00 часа. Вход свободен.
В рамките на изложението ще можете да се срещнете лично с представителите на чуждестранните университети - участници и ще можете да задададете лично въпросите си.
По традиция в рамките на изложението ще получите първия каталог на български език за Висше образование в Европа и САЩ, както и новия каталог за Летни езикови ваканции за деца и младежи.
На изложението ще се проведе "Кандидатстудентски салон", на който всички кандидати, които вече са избрали университет от участниците в изложението, ще могат да подадат документите си без регистрационни такси.
Акцентите през февруари:
"Кандидатстудентски салон 2008"
Започва кандидатстването за Дания. Тук образованието е безплатно и по следните специалности се предлага обучение на английски език:
Архитуктура
Архитектура и управление на строителни проекти Глобален бизнес инженеринг Индустриялен дизайн и технологии Строителен мениджмънт Информационни технологии Компютърни науки Мениджмънт на снабдителската верига Финансов мениджмънт Мениджмънт в туризма
Кандидатите, закъснели да подадат документи за британски университети през централизираната система UCAS ще могат да се възползват от директния прием на едни от най-търсените учебни заведения от Великобритания. Те ще приемат документи на изложението, както и в офисите на ИНТЕГРАЛ след това.
Входът на изложението е свободен след кратка и бърза регистрация, която можете да направите тук или на място в хотел "Хилтън".
 
© 2020 РЕФЕРАТИ ЕООД