Кандидатстудентски

В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS няма да бъде таксуван, но и няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Други > Игнатов: След реституцията вече няма Студентски град
Игнатов: След реституцията вече няма Студентски град
Сряда, 28 Март 2012 11:26
Източник: Actualno.com
 

Министърът на образованието Сергей Игнатов заяви по време на петъчния парламентарен контрол, че реституцията е виновна за сегашните проблеми в Студентския град, предаде Mediapool.

“Време е да се разделим с илюзията, че има Студентски град. Такъв град няма, тъй като 38-ото народно събрание прие Закона за реституцията в реални граници и тогава на управление беше вашето правителство“, посочи Игнатов в отговор на въпрос на депутата от Синята коалиция Иван Иванов. “Ваши кметове управляваха тези места и в резултат на реституцията сега няма Студентски град“, допълни министърът.

Игнатов каза още, че сега на територията на Студентския град има 50 общежития, 30 жилищни блока и "маса застроена частна собственост между общежитията, в резултат на това, което се е случило през 90-те години".

По думите му затова е абсурдно да се говори за кампуси в Студентския град, тъй като те са разрушени заради заради случилото се през последните 10-15 години.

 

 
© 2020 РЕФЕРАТИ ЕООД