В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS може да бъде таксуван, но няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Съобщения > СУ избира нов ректор
СУ избира нов ректор
Сряда, 14 Ноември 2007 12:37
Източник: Actualno.com

Софийският университет "Св. Климент Охридски" ще избере днес нов ректор. Изборът ще започне в 9,30 часа в 65-та аудитория на университета, когато ще се проведе общото събрание на университета.
Трима са кандидатите за ректор на СУ. Това са проф. Петър Славейков, декан на Геолого-географския факултет, проф. Иван Илчев, декан на Историческия факултет и проф. Иван Петков, декан на Химическия факултет.
Кандидатите бяха изслушани с техните програми за бъдещето развитие на Алма Матер. Мандатът на сегашния ректор Боян Биолчев изтича в средата на ноември.
Общото събрание ще гласува избора като точка пета от дневния ред. Преди това ще бъде направен избор на мандатна комисия - комисия по предложенията и комисия по произвеждане на изборите.
След което ще бъде направен отчет на Ректорското ръководство за периода 12.ХІ.2003 - 14.ХІ.2007 година и ще бъдат избрани председател и заместник-председател на Общото събрание на СУ.
 
© 2024 referati.com