В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS може да бъде таксуван, но няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Образование > Допълнилен прием в 17 специалности в СУ
Допълнилен прием в 17 специалности в СУ
Петък, 19 Септември 2008 12:52
Източник: Actualno.com

Допълнителен прием на студенти в 17 специалности за учебната 2008/2009 година обявява от 17.09. Софийският университет "Климент Охридски", съобщиха от отдел Връзки с обществеността.
Приемът важи за кандидати в СУ, некласирани и незаписани в други специалности след окончателното класиране, а също и за кандидати, положили успешно съответните изпити в други висши училища.
Ще може да се кандидатства за специалностите Педагогика, Руска филология, Математика, Приложна математика, Математика и информатика, Статистика, Теология, Физика, Инженерна физика, Ядрена техника и ядрена енергетика, Астрофизика, метеорология и геофизика, Физика и информатика, Медицинска физика, Химия, Химия и информатика, Ядрена химия, Инженерна химия и съвременни материали.
Кандидатстването за допълнителните места може да бъде с оценки от конкурсните изпити или оценки от държавни зрелостни изпити по съответните предмети, положени през 2008 г.
Подаването на документи започна na 17.09.2008 г.  и ще продължи до 24 септември 2008 г.
 
© 2024 referati.com