В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS може да бъде таксуван, но няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Образование > Международно изложение за образование в чужбина
Международно изложение за образование в чужбина
Неделя, 27 Януари 2008 19:19
Източник: integral.bg

Седмото международно изложение за образование в чужбина по проекта СВЕТОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ще се проведе под надслов "Кандидатстудентски салон" / Кандидатстудентски салон - прием 2008/.
Изложението ще се проведе в София и Варна.
СОФИЯ:
9 и 10 февруари 2008 г. в хотел "Хилтън"
от 10.00 до 18.00 часа. Вход свободен.
ВАРНА:
12 февруари 2008 г. в хотел "Golden Tulip"
от 10.00 до 20.00 часа. Вход свободен.
В рамките на изложението ще можете да се срещнете лично с представителите на чуждестранните университети - участници и ще можете да задададете лично въпросите си.
По традиция в рамките на изложението ще получите първия каталог на български език за Висше образование в Европа и САЩ, както и новия каталог за Летни езикови ваканции за деца и младежи.
На изложението ще се проведе "Кандидатстудентски салон", на който всички кандидати, които вече са избрали университет от участниците в изложението, ще могат да подадат документите си без регистрационни такси.
Акцентите през февруари:
"Кандидатстудентски салон 2008"
Започва кандидатстването за Дания. Тук образованието е безплатно и по следните специалности се предлага обучение на английски език:
Архитуктура
Архитектура и управление на строителни проекти Глобален бизнес инженеринг Индустриялен дизайн и технологии Строителен мениджмънт Информационни технологии Компютърни науки Мениджмънт на снабдителската верига Финансов мениджмънт Мениджмънт в туризма
Кандидатите, закъснели да подадат документи за британски университети през централизираната система UCAS ще могат да се възползват от директния прием на едни от най-търсените учебни заведения от Великобритания. Те ще приемат документи на изложението, както и в офисите на ИНТЕГРАЛ след това.
Входът на изложението е свободен след кратка и бърза регистрация, която можете да направите тук или на място в хотел "Хилтън".
 
© 2024 referati.com