В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS може да бъде таксуван, но няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Други > СУ пусна единна е-поща за студентите
СУ пусна единна е-поща за студентите
Сряда, 15 Декември 2010 10:09

Студентите в Софийски университет вече имат достъп до нова услуга - единна система за електронна поща. Всеки студент може да направи заявка за регистриране на свой потребителски акаунт в платформата ZIMBRA.

Изисква се валидно потребителско име и парола за информационната система СУСИ. Електронният пощенски адрес има формат: суси_потребител@uni-sofia.bg, съобщи университетският сайт.

ZIMBRA е платформа за онлайн сътрудничество, която включва управление на електронна поща, календари, адресна книга, разговори в реално време и други. Чрез нея студентите ще могат да управляват и всички други свои пощенски акаунти.

Достъпът до платформата, както и до всички други услуги и ресурси, предлагани в СУ, става с едно и също потребителско име и парола - същите които дават достъп до Системата за студентска информация (СУСИ).

 
© 2024 referati.com