В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS може да бъде таксуван, но няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Други > Не сте сами
Не сте сами
Събота, 30 Декември 2006 22:05
Не сте самиReferati.com подкрепя кампанията "НЕ СТЕ САМИ", организирана съвместно от вестник "Стандарт", българското национално Дарик радио, информационния сайт DarikNews.bg и националната телевизия bTV. Апелът, отправен от организаторите, към който се включваме и ние, от екипа на сайта, е към всички българи по света: да бъдем активни в действията си и да покажем съпричастност към съдбата на петте български медицински сестри в Либия, получили несправедливи смъртни присъди.
Като символ на кампанията вестник "Стандарт" отпечата лентичка с цветовете на българското знаме и думите "Не сте сами" - на български и английски език. Тази лента ще бъде разпространена сред всички български граждани в дните преди Нова година. В четири поредни броя на вестник "Стандарт" - от 27 до 30 декември 2006 година, ще бъдат вложени символите на съпричастност. Чрез българските посолства и общности лентата ще получат и нашите сънародници по целия свят.
Целта е в новогодишната нощ колкото се може повече хора да носят на реверите си лентата с българското знаме - символ на позицията им в защита на нашите медици в Либия, тъй като тогава вниманието на чуждите медии ще бъде насочено към България и празненствата по случай присъединяването ни към ЕС. Нека да използваме този момент и чрез символа на съпричастност да покажем на целия свят, че съдбата на петте български медицински сестри в Либия не ни е безразлична.
Освен във вестник "Стандарт" лентички ще има на всички гранични пунктове на България, в българските мисии и посолства зад граница, на касите в магазините от веригите "Фантастико", "Елемаг" и "Технополис" на 30 и 31 декември и на площадите в различни български градове по време на новогодишните празници.

 
© 2024 referati.com