В момента се извършва ъпгрейд на системата за SMS разплащания. Моля, не поръчвайте теми, които се плащат със SMS. Изпратеният от Вас SMS може да бъде таксуван, но няма да можете да изтеглите темата.

Съжаляваме за неудобството.

Новини > Други > Раздават кредити на промоция за студенти и абитуриенти до края на май
Раздават кредити на промоция за студенти и абитуриенти до края на май
Четвъртък, 09 Март 2006 09:43

Източник: Dnes.bg 

От началото на този месец студенти и абитуриенти могат да теглят кредити при изгодни условия от Банка ДСК. От финансовата институция уточниха, че промоцията е валидна до 30 май.

Студентските кредити и кредитите по обменни програми служат за заплащане на семестриалните такси и/или месечната издръжка на студента, както и такси за участие в програми за културен обмен и стаж в чужбина.

По време на промоцията предимството за студента е, че той получава лихвена отстъпка при включване в програмата „ДСК Партньори”. Отстъпката е 2 пункта, когато по разплащателната му сметка постъпват суми в размер, равен на погасителната вноска по кредита плюс 80 лв., има две реално платени комунални услуги и ползва интернет банкиране "ДСК Директ".

Ако кредитоискателят има само две реално платени услуги или пък ползва «ДСК Директ», тогава отстъпката е 1 пункт от лихвения процент.

За финансово подпомагане на абитуриентите при завършването на последната им учебна година, за подготовката им за абитуриентски бал или кандидат-студентската кампания, Банка ДСК също е предвидила т.нар кредит за Вашия абитуриент. Максималният размер на кредита е вече двойно по-голям – 3 000 лв., срокът за неговото издължаване също е двойно увеличен – от 18 на 36 месеца.

Предимство на абитуриентския кредит е изискваният най-нисък социален минимум и това, че по кредитите, разрешени по време на промоцията (от 1 март до 30 май), не се дължи такса за управление.

Студентските и абитуриентските кредити през периода на промоцията се разрешават по бърза процедура, при която е необходимо да се представи само лична карта.

Промоционалните условия важат само за новоразрешени през периода на промоцията кредити и остават в сила през целия период на кредита.
 
© 2024 referati.com